TEATRET ved SORTE HEST

4TIL FORSIDEN

Gæstespil fra Teatret Møllen og Svalegangen
Samlerne.
af Lotta Lotass

Jyllands-Postens anmelder John Christiansen skrev bl.a.:

En usædvanlig historie hentet fra virkeligheden i New York lykkes forbavsende godt i et samarbejde mellem Møllen i Haderslev og Svalegangen i Århus.

Skuespillerne skaber med stor intensitet og en uhyggelig præcis timing de to psykisk syge scenefigurer. Det er en meget gennemarbejdet forestilling af instruktøren Gitte Kath, som også står for scenografien.Vejle Amts Folkeblads anmelder Erik Andresen skrev bl.a.:

De to skuespillere præsterer rystende intenst drama. Man keder sig ikke et øjeblik, og midt i al tragikken oser det hele af absurd komik. Der er klare mindelser om Ionesco og Arabal i denne forestilling. Selv de lange pauser er ladet med dynamik.

Når teater er så nøgent som tilfældet er her, fås det ikke bedre.
  Jydske Vestkystens anmelder Flemming Just skrev bl.a.:

Men vi ved, at vi har siddet naglede til stolesæderne i to gange 50 minutter - totalt tryllebundne af den fantastiske og autentiske historie. Og vi ved, at skuespillerne Ole Sørensen og Bo Stendell Larsen i 110 minutter har leveret en pragtpræstation i superliga-klasse.


Teaterkalenderens anmelder Lise Majgaard Mortensen skrev bl.a.:

Brilliant skuespil blandt skidt og møg.

"Samlerne" skærer ikke noget ud i pap, så man skal selv lægge hjernen i blød og prøve at forstå, hvorfor skidtet og møget hober sig op. Godt teater er nemlig dér, hvor man også skal tænke selvGå tilbage til Samlerne


Designed by RBJdesign.dk