search slide
search slide
pages bottom

Nyt fashion website har netop åbnet i DK

Nu blev det endelig tid til at det nye modesite slog dørerne op i DK. Navnet på siden får du snart – men vi skal først lige se på hvad det lige er der gør denne side mere spændende, hvis man sammenligner med de mange andre shops der findes online.

Hvad er det der gør den her fashionside skulle være anderledes sammenlignet med de andre?

Det er simpelt nok faktisk: I stedet for at skulle at se på alle sider kan man nøjes med kun at kigge på ModeKup.dk – for her samles nemlig alt, så du på den måde bare skal se 1 sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeKup.dk har været så snedige at samle alle sortimenter fra de allerstørste modesites, såsom Stylepit, Boozt, Zalando og mange flere. Det betyder at du kan spare din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge samme sted, så du slipper for at skulle at surfe rundt på mange sider.

Kan man så købe direkte gennem ModeKup.dk?

Dog ikke, for det er stadig mode siderne som har styr på den del. Det som ModeKup i stedet gør er, at sammensætte alle de her ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme sted kan se alle fashionvarer og mode. Det eneste du skal er blot at klikke på billederne eller knapperne, og så vil du blive videresendt direkte hen til produktet hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan man få mere af vide om det her formidable fashionsite?

Godt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig også ekstremt aktive på social media så som Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis man nu gerne vil i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kommer man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på sitet, give ris og ros eller lignende, så skal du blot gå hen på deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en e-mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad os høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *