Vesterbrogade 150 . 1620 København V . [email protected]
Sæson 2012/13
Kære Publikum,

Velkommen til teatersæsonen 2012/13, som samtidig markerer min første sæson som Teaterchef på Teatret ved Sorte Hest. Jeg er lykkelig for, at få lov til at videreføre teatret, idet jeg i mange år har haft fornøjelsen af, at instruere en række forestillinger på teatret. Det vil jeg naturligvis også komme til i fremtiden.

vi kan i denne sæson præsentere Jer for fire spændende og meget forskellige forestillinger. I anledning af 100-året for August Strindbergs død spiller vi "Faderen". Den efterfølges af "Bobler" - en helt ny forestilling med - og af Vigga Bro. "Slutspil" af Samuel Beckett, spillede for fulde huse, da den spillede på teatret i sæsonen 2010/11, hvorfor vi har valgt at genopsætte den. Efter spilleperioden her på Sorte Hest fortsætter forestillingen rundt i landet på turné i samarbejde med Comedieteatret. Sæsonen rundes af med "Hjælp!" som er et nyskrevet stykke af Anna Bro, som er skrevet specielt til Sorte Hest og de tre medvirkende.

Herudover fortsætter vi sæsonen igennem med "Hjernekassen", hvor Peter Lund Madsen er den gennemgående vært. Vi bestræber os på at der skal være en "Hjernekassen" hver måned, så følg med på hjemmesiden, hvor vi løbende omtaler, hvilke nye og spændende gæster, Peter Lund Madsen har på besøg.

Så på rigtig Hjertelig gensyn til en travl sæson på Teatret ved Sorte Hest.


Maria Walbom Vinterberg

Bestil billetter 33 31 06 06 eller på e-mail [email protected]Teatret ved Sorte Hest er en del af byens levende scener
Designed by RBJdesign.dk