Under Bruser Hovedtelefon Stå Gaming-Headset-Strop Universal Metal Hovedtelefon Holder Krog Med Justerbar Klemme
Under Bruser Hovedtelefon Stå Gaming-Headset-Strop Universal Metal Hovedtelefon Holder Krog Med Justerbar Klemme
Sku: w124946
(4 Anmeldelser)
Nyhed

kr59.80 kr81.89

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Let at Installere: krogen under bordet er designet med skrue knopper.Den maksimale tykkelse af bordet, er cirka 50mm/1.97 i.Ingen andre værktøjer, der er nødvendige.Bare justere og fastsætte i henhold til tykkelsen af bordet.Det kan være let fjernes, når den ikke er nødvendige, og de vil ikke efterlade nogen spor på skrivebordet.

2、Robust Design: Den headset bøjle er alsidige, og dette metal øretelefon indehaveren kan modstå 8 kg vægt, er det ikke alene kan hænge hovedtelefoner, men også, at det kan bære tasker, paraplyer, tøj, osv.Og det er meget udbredt.

3、Fine Håndværk: kroge og videoklip af headsettet bøjle er lavet af silikone pad, der er skridsikkert og ikke nem at ridse dine ting og tabel.Krogene er buede og mere egnet til dine elementer.

4、Holdbart Design: bøjlen er kendetegnet ved den universelle stel øretelefonerne krogen er lavet af høj kvalitet aluminium legering materiale, og det er anodiseret, slidstærk, holdbar, stabil og ikke let at alder.

5、Let Design: Dette folde bøjle har en fold-ud-design, som er mindre end palm når den er foldet sammen, og det tager ikke plads, gør dit bord mere ryddeligt.

Specifikationer:

Produkt Navn: Hovedtelefon Opbevaring Bøjle

Produkt størrelse: ca 123*30*83 mm/4.84*1.18*3.27 i

Materiale: aluminium legering

Farve: sort / sølv

Produkt vægt: ca 180g

Modstå vægt: ca 8kg

Packing Liste:

1*Krogen

1*Brugervejledning

Tags: hovedtelefon stå træ -, avantree hovedtelefoner indehaver, desk hook, hub stå rgb, hovedtelefoner stå bruser, headphon stå, headphon indehaver, krog tabel, clamp anime headphone, buet hovedtelefoner stå.

  • Pakke: Ja
  • Materiale: Metal
  • Størrelse: 0
  • Element Type: Hovedtelefon Stå
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: 0