Fotografering LED-16/26cm Selfie Ring Lyset Dæmpes Kamera Telefon til at Ringe Lampe Med Table Mini Stativer Til Makeup Video Live Studio
Fotografering LED-16/26cm Selfie Ring Lyset Dæmpes Kamera Telefon til at Ringe Lampe Med Table Mini Stativer Til Makeup Video Live Studio
Sku: w22566
(1 Anmeldelser)
Nyhed

kr78.10 kr111.60

Beskrivelse:

Produkt Beskrivelse: læs det omhyggeligt, vil du have en masse gevinster.

Ring Lys Dæmpes

Tre lyse farver (hvid, varm gul og varm hvid), hver med 10 niveauer af lysstyrke.Perfekt ekstra lys i makeup, tage billeder, lave videoer, læse bøger og live streaming!

Det er almindeligt anvendt til udendørs foto, lys, fylde lys indendørs, portræt, mode, bryllup, kunst, reklame fotografering, optagelse af video, osv.

Kompatibel med:

1 x ring lys (16x16cm) + 2 x mini stativ + 1 x phone clip+ 1 x Bluetooth-self-timer

1 x ring lys (26x26cm) + 2 x mini stativ + 1 x phone clip+ 1 x Bluetooth-self-timer

Mini + stativer + mobiltelefon klip og bluetooth-selvudløseren er gave elementer.Mini stativ er opdelt i 3 farver: sort, rød, og Sort (blå mini stativ er fast farve, andre røde og blå er tilfældigt givet)

Tak for din støtte.Hvis du modtager dette produkt, hvis der er skader eller andre problemer , bedes du kontakte os (eller læg en besked), vil vi løse dit problem i den første tid, jeg ønsker dig et godt liv, tak

Bemærk: i Henhold til produkt ejendom kort du har bestilt, bedes du henvise til den medfølgende tilbehør i billedet.Hvis du har spørgsmål, bedes du efterlade en besked, tak.

Pakke, Herunder:

1x LED-Ringen Lys (16x16cm eller 26x26cm)

1x Bold på hovedet

1x USB-Stik

2x Mini Stativ

1x Mystiker Phone Clip

1x Bluetooth-self-timer

Skærm:

Vi foto af vores professionelle fotografer, der tager sigte på at betjene dig bedst ægte fotos.Det element, som du modtager, er den samme som billeder, men vær venlig at tillade aberration.Hvis du er interesseret i vores produkt, og ønsker at købe, placere en ordre, derefter fuldføre betaling.

Forsendelse:

1. Worldwide Shipping , for At reducere dine udgifter, hver vare vil blive sendt med tracking NR. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Returnering/Refusion:

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Shipping gebyrer, der er afholdt ved returnering af varer afholdes af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit indlæg.

Feedback:

Som din feedback er virkelig vigtigt for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Du bedes kontakte os, før de forlader negativ feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse problemerne.Tak for din forståelse!

Tags: aputure mc, bærbare led video lys, lampe stativ, ring selfy, farve led video lys, skær maskine, cam kat, ring pendel lamper, dæk ring 16, pære kamera.

  • Plug standard: US-Stik
  • Stil: Fotografering lys
  • Pakke: Ja
  • Lys Kilde: høj kvalitet LED
  • Mærke: YKMZGO
  • Farve Temperatur: Bi-farve 3200K-5600K
  • Mini stativ farver:

Relaterede varer