Opgraderet Version Bærbare Fotografering Studio,Mini-Bærbare og Folde Foto lyskasse Studio Foto Fotografering Telt Kit med
Opgraderet Version Bærbare Fotografering Studio,Mini-Bærbare og Folde Foto lyskasse Studio Foto Fotografering Telt Kit med
Sku: w64105
(1 Anmeldelser)
Nyhed

kr78.47 kr117.12

Beskrivelse:

Perfekt til shutterbugs, kunstnere, online sælgere, og så på at skyde små emner, såsom smykker, legetøj, mønter, ure, små frugter, blomster, kager, håndlavede ting eller andre

Kraftfulde lys bar fastgjort på toppen dækning: Denne LED-lys boks med en lys bar, der er fastgjort på den øverste dæksel, 0,8 cm længde, herunder 35 antal lampe perler.Sammenlignet med den tidligere version, er den Opgraderede lys bar vil være lysere, og har mere varig brug; Dette LED lyskasse er drevet via et USB-kabel, skal du blot plug and play, og frit kan kontrolleres ved at skifte bord, det opfylder dine professionelle skyde lys kilde krav perfekt.

Belysning lysstyrke justerbar: Der er et skifte på USB-kabel, så kan du styre belysningen, som du ønsker.Like, hvis du ønsker at skyde et billede under naturlige lysforhold, så sørg for, pic mere fast, slukke lyset, så; Men hvis den lyse tilstand er ikke nok for din skydning, godt du kan styre lysstyrken fra 0-100%, at design gør, at du har flere valg på den relevante lysstyrke efter skyderiet har brug for

Opgraderet Forbedret knap: Styrke de knap - snap-knap-knap-knap af typen er mere kompakt end tidligere version, kan du være tæt adsorberet sammen uden adskillelse.

Let at transportere og sætte op: Bærbare sammenklappelige design, der kan bæres overalt, Let, pladsbesparende og modstå kompression, nem at gemme og oprettet

100% Brand Nye og af god kvalitet

Farve: Hvid

Materiale: PP

Vandtæt: kan rengøres med fugtig klud direkte, men må ikke vaske det af rindende vand

Strømforsyning: USB, 5V/1A

Størrelse: 9.3 x 9 x 8,5 Tommer

Gælder For: Enhver telefon eller kamera

Lys bar: 1 x 35 PC ' lys perler

Hvordan at installere:

Fold studio ved at trække fra den kant, det vil være let og smidig at åbne

Forbinde tre radius sammen med Knappen inde i hjørnet.Det vil være let at få de rigtige posistion, når du føler det

Her kan du gå, fin

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ingen garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.

Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12monthfree vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for costsof de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.

Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: neewer softbox, godox ottekant, oktobox, for photo studio softbox, sofbox, Godox, bowen softbox, studio flash, Softbox, octagon softbox.

  • Mærke: sheingka